Hallen Spiseri

Fiskerestaurant

Din fiskerestaurant i Oslo

Gjennom vårt samarbeid med Fiskehallen, kan du i vår restaurant spise dagsfersk sjømat som er aktuell for sesongen. Kanskje blir du tilbudt noe du ikke engang har hørt om tidligere. Kom innom og prøv våre spesialiteter. For eksempel kaldrøkt laks, som vi røyker i ovner fra 1930-tallet, eller vår hjemmeluta lutefisk.

Ved selskaper på over 10 personer så vil vi anbefale å ringe oss og høre hvordan vi sammen kan sette sammen den beste menyen for den beste matopplevelsen.

Anmeldelse
Oslos beste fiskerestaurant!

Sjømatmeny

Østers/Oyster

35,- per stk
Allergener: bløtdyr, sulfitt

Råmarinerte kamskjell m. lakserogn og sitron
Raw marinated scallops w. salmon roe and lemon
119,- per stk
Allergener: bløtdyr, fisk

3 sorter sild
Rugbrød og Vesterbottenost
3 varieties of herring
Rye bread and Vesterbotten cheese
158,-
Allergener: sennep, melk, sulfitt, egg, gluten, rug

Husets røkelaks med pepperrot, eple og gressløk.
Serveres på rugbrød
House smoked salmon with horseradish, apple and chives.
Served on rye bread
119,-
Allergener: fisk, egg, sulfitt, sennep, gluten, rug

Fish and Chips
Grønne erter, dansk remoulade og pommes frites
Fish and Chips
Green peas, tartar sauce and french fries
171,-
Allergener: fisk, egg, hvete, sulfitt, byggmalt

Kremet Fiskesuppe.
Serveres med brød og aioli/majones
Creamy Fish Soup
Served with bread and aioli/mayonnaise
Liten/Small 139,- Stor/Large 239,-
Allergener: sulfitt, fløte, selleri, skalldyr, fisk, bløtdyr, egg

Blåskjell kokt i øl, fløte og grønnsaker.
Serveres med brød og aioli/majones
Mussels cooked in beer, cream and vegetables.
Served with bread and aioli/mayonnaise
Liten/Small 135,- Stor/Large 235,-
Allergener: bløtdyr, byggmalt, fløte, gluten, egg, sulfitt

Pannestekt klippfisk m. crispy bacon
Sesongens grønnsaker og potetkrokett
Pan-fried clipfish w. crispy bacon
Seasonal vegetables and potato croquette
329,-
Allergener: gluten, sulfitt, fisk, smør

Reinsdyrfilet med syltede kantareller, tyttebær, madeirasaus og potetkrokett
Reindeer fillet with pickled chanterelles, lingonberrys, madeira sauce and potato croquette
439,-
Allergener: sulfitt, sopp, smør, gluten, egg

Dagens Fangst/Catch of the day

Spør betjeningen om hva som serveres

Ask the crew

Skalldyrplatå
(minimum to personer)
Shellfish plateau
(Minimum two persons)
Market price

Shellfish plateau
Todays Market price

Dessert / Deserts

Posjert pære m. hjemmelaget salt karamell is
og ristede valnøtter

Poached pear with homemade salted caramel ice cream
and toasted walnuts

98,-
Allergener: melk, fløte, nøtter, egg, smør

Creme Catalan m. hjemmelaget sitrussorbet
98,-
Allergener: melk, egg

Side Orders / Snacks

Pommes/Fries 40,-

Pommes/Fries m. aioli/majones/dansk remoulade 48,-

Majones/mayonnaise 25,-
Allergener: egg, sulfitt

Aioli 25,-
Allergener: sennep, egg, sulfitt

Dansk remoulade/Tartarsauce 25,-
Allergener: egg, sulfitt

Brød/bread 25,-
Allergener: hvete, rug

Oliven/soltorkede cherry tomater/pecorino ost
Olives/sun-dried cherry tomatoes/pecorino cheese
55,-
Allergener: melk

Fiskerestaurantens Fish & Chips

Se også vår fiskebutikk

Åpningstider

Tirsdag – lørdag: 12.00 – 19.00

Søndag og mandag: Stengt

Ring oss for dagsferske tips!

Telefon: +47 948 27 023

Åpningstider

Tirsdag – lørdag: 12.00 – 19.00

Søndag og mandag: Stengt

Ring oss for dagsferske tips!

Telefon: +47 948 27 023